Wij gebruiken cookies om u de beste klantervaring te geven van onze diensten. Door verder te gaan accepteert u ons gebruik van cookies.

Wet bescherming persoonsgegevens


 

Beleid persoonsgegevens bij nieuwsbieven en marketing

Supersaver past de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) toe. Door de aankoop van een dienst/product of door uw gegevens bij ons te registreren, verleent u ons toestemming om de gegevens te verwerken voor de vermelde doeleinden.

Persoonsgegevens zijn alle informatie over een persoon die in enigerlei vorm is opgeslagen. Dit omvat bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres en postadres, telefoonnummer, facturerings- en accountgegevens evenals andere informatie die u over uzelf en uw gezin verstrekt wanneer u een profiel aanmaakt of wanneer u zich bij ons registreert.

De gegevens die u op de website aan Supersaver verstrekt, worden gebruikt voor administratieve doeleinden en om onze klanten altijd de beste dienstverlening te kunnen garanderen. De gegevens worden gebruikt om de door u bestelde dienst te leveren, u te voorzien van de gewenste producten, u op de hoogte te brengen van nieuwtjes en evenementen, voor de verzending van marketingmateriaal en aanbiedingen of voor de verstrekking van andere inlichtingen waarvan wij denken dat u ze mogelijk interessant zult vinden. De informatie wordt ook gebruikt voor statistische doeleinden, voor het verbeteren van de content op de website en voor het bijwerken van onze databases.

Persoonsgegevens betreffende accountinformatie in verband met de betaling van onze producten/diensten, worden uitsluitend verwerkt ten behoeve van het aankoopproces en worden alleen aan derden openbaar gemaakt voor zover dit nodig is voor het uitvoeren en administreren van uw betaling en om betaling van uw reservering mogelijk te maken.

Supersaver maakt deel uit van een groep ondernemingen met European Travel Interactive als moedermaatschappij. Supersaver behoudt zich het recht voor om de gegevens binnen het concern vrijelijk te verwerken en over te laten. Bedrijf X behoudt zich het recht voor om de gegevens vrijelijk over te dragen aan derden bij de verkoop of aankoop van een bedrijf of activa, of indien European Travel Interactive, een andere onderneming binnen de groep of activa in de groep, door derden worden overgenomen en de persoonsgegevens deel uitmaken van de overgedragen activa.

De informatie kan worden gedeeld met onze partners en andere medewerkers die in opdracht van  Supersaver werken (zoals toeleveranciers) om een overeenkomst tussen de gebruiker en Supersaver na te komen.

Verder kunnen wij deze gegevens aan derden verstrekken voor marketingdoeleinden, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of indien vereist door de wet of een rechterlijke uitspraak.

Persoonsgegevens die u voorafgaand aan de boeking van diensten of het lidmaatschap van de service "Mijn pagina's" op de website aan ons verstrekt en die geen betrekking hebben op uzelf, zoals informatie over familieleden en vrienden, worden uitsluitend voor uw persoonlijke doeleinden opgeslagen. Dit betekent dat Supersaver deze gegevens niet zal gebruiken om contact op te nemen met de desbetreffende personen of op andere wijze gebruik te maken van de informatie.

U bent er zelf voor verantwoordelijk dat de gegevens worden bijgewerkt op de website of door contact op te nemen met Supersaver. Als u verstrekte gegevens wilt bijwerken, corrigeren of als u vragen of opmerkingen hebt over onze diensten, de informatie die we verzamelen of uw rechten, wordt u verzocht contact met ons op te nemen op www.supersaver.nl.

Header
Subject
Body
Footer