Nieuwsbrief

BETROUWBARE KEUZE – met Supersaver

Het is ons doel altijd je eerste keuze te zijn voor vliegtickets. Je vertrouwen is erg belangrijk voor ons, en we willen graag dat je ervaring met onze services positief is.

We zijn één van de toonaangevende e-commercegroepen voor online reizen in Europa, dus het is belangrijk voor ons om je de goedkoopste beschikbare vliegtickets aan te bieden.

Ons assortiment is dan ook één van de grootste op de markt. We hechten extra waarde aan je veiligheid, en daarom coderen we iedere aankoop.

Hier volgen een paar van de redenen om ons te vertrouwen en je reis bij ons te boeken. We hopen dat deze redenen je helpen om je veilig en zelfverzekerd te voelen over je keuze.

VEILIG BOEKEN

Eén van de grootste in Europa

Supersaver maakt onderdeel uit van Etraveli Group AB, één van de toonaangevende e-commercegroepen voor online reizen in Europa, met een breed aanbod van vliegtickets, hotelaccommodaties en andere reisgerelateerde services. We zijn in 46 landen actief.

12 miljoen klanten per jaar

We hebben meer dan 12 miljoen klanten per jaar, wat ons tot een betrouwbare en ervaren reisaanbieder maakt.


Iatas logotype2.4 millions customers

GROTE SELECTIE

Meer dan 650 luchtvaartmaatschappijen

We hebben een groot aanbod luchtvaartmaatschappijen, waardoor je de goedkoopst mogelijke vluchten voor je bestemming makkelijk kunt vinden. In concreet betekent dit dat je bij ons vluchten kunt vergelijken en boeken van meer dan 650 verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Meer dan 300.000 hotels

Het juiste hotel kiezen kan veel tijd kosten, omdat het aan zoveel criteria moet voldoen. Om het je gemakkelijker te maken het perfecte hotel te vinden, hebben we meer dan 300.000 hotels wereldwijd in ons bestand.

Verander bij ons je ticket in een flexibel ticket

Je plannen kunnen plotseling wijzigen, en in dat geval heb je echt een flexibel vliegtickets nodig. We bieden je de unieke kans om je vliegticket flexibel te maken. Dat is één van de favoriete opties van onze klanten Lees hier>>> meer

650 aircarrier icon 240 000 hotels icon rebooking icon

VEILIGE BETALING

De hoogste beschikbare coderingsstandaard voor uw veiligheid

U kunt veilig bij ons shoppen, want we gebruiken de hoogst beschikbare coderingsstandaard voor veilig gegevens- en betalingsverwerking zodat er geen onbevoegde toegang is tot uw persoonlijke gegevens. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt wanneer u voor uw reis betaalt.

Norton SSL logotyp
Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer