Links

Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Flying Blue


KLM

Award Miles en Level Miles

U kunt twee soorten Miles sparen: Award Miles en Level Miles.

Zo spaart u Miles

Voor de meeste mijlen die u met KLM, Air France, Kenya Airways, Air Europa of SkyTeam-luchtvaartmaatschappijen vliegt, wordt u beloond met één Award Mile en één Level Mile. Als u ervoor kiest om met een van onze overige airline partners te vliegen, worden de meeste gevlogen mijlen beloond met één Award Mile.

Het totaal aantal Miles dat op uw account wordt bijgeboekt, is afhankelijk van de afstand die u vliegt en de klasse waarin u reist. Op de meeste tickets voor binnenlandse vluchten geldt een minimum van 25% Award en Level Miles. Op de meeste tickets voor internationale vluchten bieden wij u minimaal 25% Award en Level Miles. Onder andere award tickets en Air Miles-tickets komen niet in aanmerking voor Miles, terwijl op tickets voor een aantal klassen minder of geen Miles kunnen worden gespaard. Raadpleeg voor meer informatie de betreffende pagina's van de Flying Blue airline partners.

Daarnaast zijn er dankzij onze vele non-airline partners, zoals Marriott, Hilton, Hertz en American Express, ook op de grond nog eens talloze mogelijkheden om Miles te sparen.

Deelnemersniveaus

  • Flying Blue biedt exclusieve voordelen in elk van de vier deelnemersniveaus: Ivory, Silver, Gold en Platinum.

Meer Elite-voordelen

Wanneer u een bepaald aantal Level Miles hebt gespaard, wordt uw deelnemersniveau automatisch verhoogd naar het volgende niveau, waardoor u van nóg meer Elite-voordelen zult kunnen profiteren. Uw Level Miles blijven geldig tot en met de 31e december van het jaar waarin u ze hebt gespaard. Dat wil echter niet zeggen dat u vóór die datum geen hoger niveau kunt bereiken. Zodra u voldoende Level Miles hebt gespaard, komt u – ongeacht het moment van het jaar – in aanmerking voor het volgende niveau.

Zo besteedt u Miles

De Award Miles die u spaart, kunt u besteden aan talloze fantastische cadeaus. Van award tickets en upgrades tot safari’s, autoracen, helikoptervluchten en nog veel meer. U kunt uw Award Miles besteden bij een groot aantal airline en non-airline partners van Flying Blue.

Meer informatie

Voor meer informatie over Flying Blue kunt u terecht op www.klm.com

Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer