Wanneer u niet tevreden bent met uw hotel of huurauto dan dient u dat in de eerste plaats aan de aanbieder van de dienst op de bestemming te melden, zodat men hopelijk iets aan de situatie kan verbeteren. Wanneer de aanbieder van de dienst niet in staat is u te helpen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij kunnen proberen om de situatie nog tijdens uw reis te verbeteren.

Vergeet niet dat er in uw boekingsbevestiging altijd een telefoonnummer staat vermeld dat u tijdens uw reis dient te bellen wanneer er problemen zijn met uw hotelboeking.

Wanneer de problemen tijdens uw reis niet kunnen worden verholpen terwijl u de zroblemen zo spoedig mogelijk heeft gemeld, stuur uw commentaar dan schriftelijk naar ons. Wij kunnen uw commentaar niet doorsturen naar de aanbieder van de dienst, wanneer de aanbieder geen kans heeft gekregen om de problemen ter plekke te verhelpen.

Bij onze afdeling klantenservice zijn formulieren voor reclamaties verkrijgbaar. Reclamaties dienen altijd schriftelijk te worden ingediend en daarbij dienen de originele bonnen te worden meegestuurd wanneer u na aanleiding van schade in aanmerking wilt komen voor een vergoeding.