Wij raden u aan uw paspoort altijd bij u te hebben wanneer u op reis bent! Afhankelijk van waar u naartoe reist, kunt u geweigerd worden als u geen geldige reisdocumenten hebt, bijvoorbeeld een paspoort, een visum en een doorreisvisum. Uw reisdocumenten moeten voldoen aan de eisen van zowel de landen als de luchtvaartmaatschappij.

Als u een visum nodig hebt en/of voor vaccinaties, is het uw verantwoordelijkheid deze te verkrijgen.

Paspoort en visum

Zorg ervoor dat u een geldig paspoort hebt op het moment dat u boekt. Als u een visum nodig hebt voor uw eindbestemming en indien nodig een visum voor tussenstops/luchthaventransfers, is het ook uw verantwoordelijkheid om deze te verkrijgen. U bent verantwoordelijk voor eventuele kosten die kunnen optreden als u geen geldige documenten bij zich hebt.

U moet een goedgekeurde toelatingsvergunning (ESTA) en een machinaal leesbaar paspoort voor alle reizen naar en via de VS hebben.

Voor alle reizen naar/vanuit Canada moeten alle personen zonder visum een eTA (elektronische reistoestemming) aanvragen.

Er zijn speciale vereisten om een geboekt retourticket te hebben wanneer u naar bepaalde landen reist. U bent ervoor verantwoordelijk om dit te controleren bij de desbetreffende ambassade en de luchtvaartmaatschappij.

Inenting

U bent ervoor verantwoordelijk dat u volledige inentingen en alle andere vereiste formaliteiten hebt om naar het land te reizen dat de reizigers van plan zijn te bezoeken. U moet alle kosten betalen die hiermee verbonden zijn.