Uw boekingsbevestiging en uw reisdocumenten zijn per e-mail naar u verzonden op het moment van de boeking. U kunt ze ook vinden via onze website. Log dan in met uw e-mail adres en uw bestelnummer. In de rechterkolom bovenaan ziet u ‘Mijn bevestiging afdrukken’ en onder in het midden van de pagina vindt u ‘Reisdocument’.

Bevestiging
Druk de bevestiging af en neem deze mee, samen met een geldig paspoort. Als u een hotel hebt geboekt, zal uw hotelvoucher ook in de bevestiging staan. U moet dit laten zien als u incheckt in het hotel.

Reisdocumenten
Druk het reisdocument af en neem dit mee, samen met een geldig paspoort. Het reisdocument bevat het boekingsnummer van de luchtvaartmaatschappij en uw ticketnummer.

U vindt de nieuwste vluchtinformatie op de website van de luchtvaartmaatschappij, via www.checkmytrip.com, www.tripcase.com of www.viewtrip.com. U vindt ook het ticketnummer en het boekingsnummer van de luchtvaartmaatschappij, dat binnen 24 uur na de boeking wordt bijgewerkt. Als klant bent u verantwoordelijk voor het controleren dat uw vliegtijden up-to-date zijn voor zowel de heen- als retourreizen via de website van de luchtvaartmaatschappij of de hierboven vermelde websites.