Sommige retourreizen bestaan uit twee enkele tickets. Hierdoor kunt u als klant de laagst mogelijke prijs voor uw reis krijgen. Als u twee enkele tickets hebt, zal uw boeking dit aangeven; reizen gemarkeerd met 'Eenrichtingscombinatie’ bestaan uit twee enkele reizen.

Meestal kunt u normaal reizen met deze tickets. Als er echter wijzigingen zijn in één of beide tickets, is het goed om het volgende in de gaten te houden:

  • Zelfs als de fases samen worden geboekt, worden ze afzonderlijk behandeld. Dit betekent dat elke fase van uw reis afzonderlijk wordt behandeld in geval van annuleringen, wijzigingen, verkeersverstoringen, zoals stakingen en wijzigingen in tijdschema. De eigen regels van iedere van iedere luchtvaartmaatschappij zijn van toepassing.
  • Als een van uw vluchten wordt gewijzigd of geannuleerd, heeft dit geen gevolgen voor de andere vlucht. Maar de regels en beperkingen op uw opties voor het wijzigen of annuleren van uw boeking zijn nog steeds van toepassing op de andere vlucht.
  • Als u de gehele reis wilt annuleren, moet u beide tickets afzonderlijk annuleren.
  • Er kunnen verschillende regels voor bagage zijn; controleer de website van elk van de betrokken luchtvaartmaatschappijen.