Als uw vlucht is geannuleerd, moet u contact met ons of de luchtvaartmaatschappij opnemen voor informatie over de manieren waarop u een terugbetaling krijgt.

Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van een terugbetaling van de luchtvaartmaatschappij. Zodra de luchtvaartmaatschappij heeft bevestigd dat u een terugbetaling ontvangt, zullen wij u het geld terugbetalen.

We voldoen altijd aan de regels van de luchtvaartmaatschappij voor annuleringen en terugbetalingen. In veel gevallen zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die betrokken zijn bij de reis, en we moeten van elke afzonderlijke luchtvaartmaatschappij bevestiging krijgen over welke voorwaarden van toepassing zijn.

Wanneer de restitutie heeft plaatsgevonden, boeken wij de betaling terug. Als u bijvoorbeeld met een kaart hebt betaald, vindt de terugbetaling op dezelfde kaart plaats.

De terugbetalingstijden hebben te maken met de verwerkingstijden van de luchtvaartmaatschappij en we hebben daar geen invloed op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen.