Zien en doen op Gran Canaria

Gran Canary

De zandduinen van Maspalomas. Wandel over de sprookjesachtig mooie zandduinen vanaf het strand naar boven golven. De zandduinen van Maspalomas zijn uitgeroepen tot beschermd gebied dus ontzie de natuur en vergeet niet om eventueel afval mee naar huis te nemen.

Puerto de Mogán. Levendige kleine vissershaven met lage bebouwing. Dit charmante, kleine plaatsje wordt het Venetië van Gran Canaria genoemd. Het is per boot bereikbaar vanaf verschillende kustplaatsen. Er is ook een markt.

Cruz de Tejeda. Een mooi uitzicht vanaf het kruis waar u Pozo de las Nieves, het hoogste punt van het eiland en het merkwaardige Roque Nublo in het zuiden kunt zien. U kunt ook de vlaktes in San Mateo in het noordwesten en Roque Bentayga in het westen zien.

De kustweg van Agaete naar Aldea de San Nicolás. Fantastische kustroute. De weg biedt een indrukwekkend uitzicht op een rotsachtig landschap met steile afgronden. Huur een auto en ga op weg.

De Veguetawijken. Historisch klein centrum in Las Palmas met voorbeelden van mooie Canarische architectuur.


Palmitos Park dierpark met roofvogel- en papegaaienshows. Dit kan een leuk uitstapje zijn met kinderen. Als ze van water en avontuur houden, is het waterland Aqua Sur de perfecte bestemming.
Header
Subject
Body
Footer