Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Lissabon in het kort

Restaurants in Lissabon

Lissabon

De meeste restaurants in Lissabon vindt u in de wijk rond de Avenida de Liberdade. Maar zoekt u een gemoedelijkere plaats om te eten, dan moet u een wandeling maken langs de restaurants in Baixa, Barrio Alto of Alfama.

Lissabon is een van de goedkoopste steden van Europa om uit eten te gaan en ook al is de stad geen gastronomisch paradijs in vergelijking met Parijs, toch vindt u hier veel goede restaurants. Specialiteiten zijn vis en schaaldieren.

Carvoaria, Rua das Flores 6. Vlees en vis rechtstreeks van de houtskoolgrill wordt in grote porties geserveerd. Prijsklasse: Goedkoop.

Bonjardim, Travessa de Santo Antao 12. Populair onder de plaatselijke bevolking, redelijke prijzen, gegrilde kip wordt aangeraden. Prijsklasse: Gemiddeld.

Trindade, Rua Nova da Trindade 20. Zeer populaire, klassieke locatie in een oud klooster. Specialiteit: vis en schaaldieren. Prijsklasse: Gemiddeld.

Hua Ta Li, Rua dos Bacalhoeiros 109. Populair restaurant waar het Oosten het Westen ontmoet. Ook traditionele Chinese gerechten. Prijsklasse: Gemiddeld.

Sr Vinho, Rua do Meio-a-lapa 18. Lekker eten, en de beste fadozanger van Portugal treedt hier op. Kom op tijd. Prijsklasse: Duur.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Lissabon

Header
Subject
Body
Footer