Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Los Angeles in het kort

Los Angeles - de stad van de dromen

Los Angeles

De megastad Los Angeles kan in drie woorden worden samengevat: film, zon en gezondheid. Hier verzamelen de filmfans van de wereld zich met de gezamenlijke droom om ooit een wereldberoemde acteur of producent te zijn. De stad wordt geassocieerd met glitter en glamour en hier kun je je grootste dromen proberen te verwezenlijken. De zon schijnt hier het hele jaar en het is nooit kouder dan op een Zweedse junidag, waardoor iedereen bruinverbrand is. Het lijkt erop dat de gezondheidstrend zal blijven. Overal langs de kilometerslange kuststrook zie je joggers, fietsers, skaters en wandelende mensen. Als de zon opgaat verzamelen de surfers zich op het strand om, voordat ze naar hun werk gaan, de beste golven te vangen.

Los Angeles is meer een regio dan een stad. Hier vind je namelijk 80 kleinere steden.  Hollywood is er een van, Santa Monica een andere en South Central een derde. De afstanden zijn groot en het is bijna onmogelijk om Los Angeles zonder auto te verkennen.

Hoewel de stad met film en glamour wordt geassocieerd, is Los Angeles ook een stad met rassentegenstellingen, benderuzies en grote milieuproblemen.


Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer