Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Los Angeles in het kort

Te zien en te doen in Los Angeles

Los Angeles

Beverly Hills. Waarschijnlijk het bekendste deel van Los Angeles dat u gewoon moet bezoeken. Huur een auto en rijd naar Beverly Hills, hier kunt u rustig rondwandelen. De huizen in deze omgeving zijn het waard om te worden bekeken. De architectuur is in bepaalde gevallen meesterlijk. Bovendien wonen hier alle beroemdheden. Als u zin hebt om naar beroemdheden te speuren, vindt u op Sunset Boulevard kaarten waarop u kunt zien wie waar woont.

Rodeo Drive, Beverly Hills. Dit is een van de beroemdste winkelstraten ter wereld. Hier winkelt iedereen die veel geld heeft. Winkels met de namen Gucci, Prada en Christian Dior vindt u naast elkaar en langs de hele straat staan limousines geparkeerd. Hier winkelde Julia Roberts in Pretty Woman. Ook als u geen geld hebt om hier iets te kopen, is het de moeite waard om hier te wandelen en naar mensen te kijken.

Manns Chinese Theatre en de Walk of Fame. In het trottoir op delen van Hollywood Boulevard liggen meer dan 2.000 marmeren sterren. De sterren zijn voorzien van de namen van bekende personen binnen de amusementswereld. Naast de Walk of Fame vindt u hier het Manns Chinese Theatre waar superberoemdheden voor de ingang van de bioscoop hand- of voetafdrukken hebben gemaakt en hun handtekeningen in het cement hebben gezet.

Venice en Santa Monica
. Als u in Los Angeles bent, moet u het strand en de zee bezoeken. Wandel langs het schone, goed onderhouden strand en geniet van de zonsondergang. Er heerst een romantische, koele en mooie sfeer. Na zonsondergang is het tijd voor een diner in een van de uitstekende restaurants van Santa Monica.

El Pueblo. Het oudste stadsdeel van Los Angeles werd in 1781 gesticht. Een klein dorp midden in de stad en een stadshistorisch monument. Loop langs Olvera Street, eet churros, een Spaans-Mexicaanse variant op de donut en u proeft de smaak van het multiculturele Los Angeles.

Toeristische informatie, Janes House Square, 6541 Hollywood Blvd, Hollywood, tel. 213-689 88 22, of 239 S Beverly Dr, Beverly Hills.
Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer