In alle gevallen kunt u ook bij de luchtvaartmaatschappij terecht voor hulp bij uw verzoek. Voor de EU is verordening 261/2004 van toepassing en de luchtvaartmaatschappij zal u helpen zonder u naar het reisbureau te verwijzen, zelfs als u de vliegtickets op de website van het reisbureau hebt gekocht.

Als we u helpen met uw claim voor een terugbetaling, is het nog steeds de aansprakelijkheid van de luchtvaartmaatschappij en is de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor uw claim. U kunt zich ook rechtstreeks tot de luchtvaartmaatschappij wenden met uw restitutieverzoek.

Als u uw ticket bij ons hebt gekocht, zal de luchtvaartmaatschappij een terugbetaling aan ons doen en zullen wij de betaling na ontvangst verwerken naar uw oorspronkelijke betaalmethode.

In Zweden, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, heeft het Agentschap voor consumentenbescherming een openbare verklaring afgelegd over de verplichting van de luchtvaartmaatschappij om hun klanten bij te staan en hen niet terug te verwijzen naar de reisbureaus. Als u zich tot ons wendt voor hulp, zullen we ons best doen om u te helpen, maar we zijn gebonden aan de regels en beperkingen van de luchtvaartmaatschappijen.