Als u in aanmerking komt voor een terugbetaling, kunnen we namens u een terugbetalingsaanvraag naar de luchtvaartmaatschappij sturen. Wanneer en als het verzoek door de luchtvaartmaatschappij wordt ingewilligd en het bedrag aan ons is terugbetaald, verwerken wij uw terugbetaling in overeenstemming met het beleid van de luchtvaartmaatschappij en onze algemene voorwaarden, die u hier kunt vinden. Het terugbetalingsbedrag wordt uitbetaald in uw oorspronkelijke betalingsvorm. 

Afhankelijk van de vertragingen van de luchtvaartmaatschappijen kan het terugbetalingsproces tussen de 2-8 weken duren, en in extreme gevallen zelfs langer nadat een aanvraag bij de luchtvaartmaatschappij is ingediend. Zodra we het geld van de luchtvaartmaatschappij hebben, sturen we dit naar u toe; vanwege de grote terugbetalingsvolumes die we behandelen vanwege de pandemie, kan het proces aan onze kant ook een paar weken duren. 

Als uw boeking meerdere passagiers omvat, kunt u er normaal gesproken voor kiezen om slechts één ervan om te boeken. U kunt de passagiers ook op verschillende tijdstippen omboeken zolang aan de deadline en criteria voor het omboeken van de luchtvaartmaatschappij is voldaan. De exacte regels worden door elke luchtvaartmaatschappij vastgesteld.