We behandelen alle zaken in de volgorde waarin we ze ontvangen en we zullen u hiervan op de hoogte brengen zodra we een update in uw zaak hebben.

De verwerkingstijden voor sommige verzoeken en bij sommige luchtvaartmaatschappijen worden momenteel geschat op ten minste 6-8 weken als ze geen betrekking hebben op een vlucht in de nabije toekomst. Afhankelijk van de vertragingen van luchtvaartmaatschappijen kan een terugbetalingsbetaling 2-8 weken duren, en in extreme gevallen zelfs langer.

Lees dit voordat u contact met ons opneemt:

Om de status van uw vluchten te controleren, raden we u aan rechtstreeks op de website van de luchtvaartmaatschappij te kijken voordat u contact met ons opneemt.

Controleer ook hun site om te zien of ze terugbetalingen of wijzigingen toestaan, omdat sommige luchtvaartmaatschappijen zijn gestopt met het aanbieden van contante terugbetalingen voor geannuleerde vluchten. In plaats daarvan bieden ze alternatieven zoals vouchers of de mogelijkheid om om te boeken.

Houd er rekening mee dat de wachttijden langer kunnen zijn dan normaal.

Als u een lopende klantenserviceaanvraag hebt, vragen we u vriendelijk om niet te bellen of te e-mailen, omdat onze wachtrijen alleen maar langer worden.

In alle gevallen kunt u ook bij de luchtvaartmaatschappij terecht voor hulp bij uw verzoek. Ze zijn verplicht om u te helpen in gevallen waarin ze uw vlucht hebben geannuleerd, zelfs als u uw tickets hebt gekocht via een reisbureau.

Met betrekking tot annuleringen van uw boeking:

Als u 72 uur voor vertrek geen annuleringsmail van ons heeft ontvangen en u niet op uw ticket wilt reizen, neem dan contact op met de luchtvaartmaatschappij om uw ticket te annuleren.