Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor ondersteuning voor uw gemak. 

Chat 

De beste en snelste manier om ons te bereiken is via onze chatservice. Deze service is beschikbaar in uw lokale taal en kan u helpen met alle soorten vragen en verzoeken. Mocht het nu gaan om vragen over uw boeking, u hulp nodig heeft omtrent wijzigingen of annuleringen, of enige andere vorm van ondersteuning, onze chatvertegenwoordigers staan klaar om je snel te helpen.

U kunt een transcriptie van uw chatgesprek aanvragen bij ons klantenserviceteam via dezelfde chat of telefonisch.

Ons chatondersteunings team kan snel verzoeken afhandelen omtrent:

Algemene vragen over uw boeking
Boekingswijzigingen en Annuleringen
Toevoegingen en Extra diensten
Schema wijzigingen en Force Majeure situaties
Terugbetalingsverzoeken


Telefonisch

Mocht onze chat niet beschikbaar zijn, en u heeft een dringend verzoek, of als uw vlucht op het punt staat te vertrekken, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze telefonische-ondersteuning biedt u snel hulp omtrent alle soorten vragen en verzoeken. De meerderheid van deze vragen worden beantwoord met enkel belletje, in het Engels of in uw lokale spraak.

Andere mogelijkheden

U kunt ons ook bereiken via e-mail, maar houdt er rekening mee dat de beantwoordingstijd van email flink langer is vergeleken met chat of telefonische ondersteuning, in sommige gevallen meerdere dagen voordat u een antwoord ontvangt op uw verzoek. Houdt er ook rekening mee dat wij geen vluchtwijzigingen of urgente verzoeken zoals een onmiddellijke annulering behandelen via de mail. Emails worden veelal in het Engels beantwoord, en niet in uw lokale taal. Het e-mailadres van onze klantenservice is te vinden in onze
Reisvoorwaarden. Als u contact met ons opneemt via deze manier, zorg er dan voor dat uw boekingsnummer te vinden is in het onderwerp van uw mail.

Houd er rekening mee dat wij u niet kunnen helpen met dringende verzoeken, of met vluchten die binnen 72 uur vertrekken via de mail. In deze gevallen moet u contact met ons opnemen via telefoon of chat.

Onze contactinformatie vindt u gemakkelijk door in te loggen via rf op de site en navigeert u naar het tabblad genaamd "Contact".

In 
Mijn Boekingen heeft u ook toegang tot uw vluchtinformatie, kunt u uw openstaande verzoeken bekijken en uw vlucht nog comfortabeler maken met ons ruime aanbod aan extra-diensten.