De luchtvaartmaatschappijen kunnen vluchttijden en vluchtnummers op korte termijn wijzigen. Als de vluchttijden veranderen, informeren wij u over de wijzigingen per e-mail. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig het e-mailadres controleert dat u hebt opgegeven bij de boeking. V

ergeet niet dat u een e-mailadres moet opgeven wanneer u boekt, dat u ook tijdens de reis kunt lezen, omdat de tijden ook kunnen veranderen wanneer u uw reis bent gestart.

 In onze app ontvangt u ook realtime meldingen over gate- of schemawijzigingen. Download onze app in de  App Store of Google Play.

De luchtvaartmaatschappij heeft het recht om tijden te veranderen. Wij hebben hier geen invloed op en zijn niet verantwoordelijk voor de wijzigingen.

U kunt altijd de meest recente vluchttijden controleren met de link die we aan uw ontvangstbewijs hebben gekoppeld. Als u de link volgt, kunt u de reisdocumenten ook afdrukken voor uw reis.

In sommige gevallen, wanneer er een wijziging in de tijden is, zullen we u vragen om de wijziging aan ons te bevestigen. Zodra u hebt bevestigd dat u de informatie over de tijdswijziging hebt ontvangen, is het bindend.