Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Malaga in het kort

Huurauto

Malaga

De beste manier om u tussen de plaatsen aan de kust te verplaatsen is met de auto. Autorijden aan de Costa del Sol geeft meestal geen grote moeilijkheden. Het verkeer in de stad kan druk zijn en de gewoonte van de Spanjaarden om hun auto op de rechter rijbaan te parkeren, met het waarschuwingslicht aan, vereist een grote oplettendheid. De kwaliteit van de wegen is over het algemeen goed en de bebording op grote wegen is voorbeeldig. De bebording in de steden is iets minder goed. Vaak zie je het bord pas als je op het kruispunt bent, waar je had moeten afslaan.

De N-340 of de A-7 zijn de namen van de grote wegen die langs de kust en door de steden lopen. Er staan snel files en bovendien is het levensgevaarlijk om in te voegen, omdat er geen invoegstroken zijn.
Als u een langere afstand langs de kust wilt rijden, kunt u beter de nieuwe AP-7 kiezen, een tolweg met normale invoegstroken en rustiger verkeer. Het grootste probleem doet zich overigens voor wanneer je wilt parkeren. Het risico is groot dat u blijft rondrijden in de kleine straten waar elke vierkante meter bezet is. U kunt het beste meteen een parkeergarage opzoeken.

Omdat Spanje lid is van de EU, is een Zweeds rijbewijs voldoende om hier te mogen autorijden. De benzine is ongeveer even duur als in Zweden.

Boek uw huurauto bij ons op Supertravel wanneer u uw vliegticket boekt.
Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Malaga

Header
Subject
Body
Footer