Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Munich in het kort

München - Oktoberfest en Beiers bier

Munich

De op twee na grootste stad van Duitsland is misschien wel het meest gekend voor haar Oktoberfest, ‘s werelds grootste bierfestival dat elk najaar wordt georganiseerd. Er komen mensen uit de hele wereld heen om lekker bier te drinken en een paar dagen flink te feesten. München is de hoofdplaats van Beieren en ligt in Zuid-Duitsland. De Alpen liggen vlakbij, dus men er kan makkelijk heen om van de prachtige natuur te genieten, te wandelen of te skiën.

München is een bloeiende en rijke stad waarin een aantal van de belangrijkste spelers uit de Duitse industrieën vertegenwoordigd zijn. Dit wordt weerspiegeld in een stad die ongelofelijk goed georganiseerd, schoon en netjes is, in tegenstelling tot de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. In München zijn o.a. elektronicareus Siemens en autoproducent BMW gevestigd.

München is een bruisende stad . Er is een bloeiend uitgaans- en cultuurleven en er zijn ontelbare bierhallen en biergartens. In München liggen bovendien een aantal van de belangrijkste kunstmusea van Duitsland, zoals de drie Pinakotheken en het Haus der Kunst. Hier heeft men bovendien een sterke passie voor voetbal zijn dol op hun voetbalteam Bayern München.

Als u even aan alle drukte wilt ontsnappen en even tot rust wilt komen, kan dat in één van de grootste stadsparken van Europa, het Engelse park, vlakbij de stad.

 

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Munich

Header
Subject
Body
Footer