Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Bars en nachtclubs in München

Munich

München heeft een levendig nacht- en uitgaansleven. Hier vindt u zowel grote bierhallen als trendy bars en nachtclubs.

Hofbräuhaus, Am Platzl 9. Münchens grootste en meest respectabele bierhal. Dit is misschien niet de gezelligste plek in de stad, maar ze is indrukwekkend groot en een bezoek zeker waard.

Alter Simpl, Türkenstrasse 57. Legendarisch bierhuis waar heel wat bohémiens in de loop de jaren de bierpul hebben geheven. Schrijvers zoals Thomas Mann en Hermann Hesse behoorden tot de stamgasten.

Atomic Cafe, Neuturmsstrasse 5, www.atomic.de. Jeugdige club die al lang bestaat. Ligt in Altstadt met de nadruk op dans en indiemuziek. Hier worden af en toe concerten met nieuwe spannende artiesten georganiseerd.

P1, Prinzregenterstrasse 1. Eén van de meest trendy en mooiste plekken in de stad. Hier komt de beau monde mingelen en feesten.

Kultfabrik, Grafingerstrasse 6, www.kultfabrik.info. Dit was vroeger een alternatieve gelegenheid, waar o.a. raves gehouden werden en die Kunstpark Ost heette. Vandaag wordt hier meer populaire muziek voor de grote massa gespeeld. . Vandaag wordt hier meer populaire muziek voor de grote massa gespeeld. Ligt in Haidhausen, ten oosten van de rivier Isar. In de buurt liggen verschillende clubs.
Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Munich

Header
Subject
Body
Footer