Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Zien en doen in München

Munich

Bayerische Staatoper, Max Joseph Platz 2, www.bayerische.staatsoper.de. De Beierse Staatsopera wordt als één van de belangrijkste opera's ter wereld beschouwd. Er komen vooral Duitse en Centraal-Europese componisten aan bod.

Marienplatz. Het hart van de oude stad. Het carillon in het nieuwe stadhuis, de Stefaanskerk en het oude stadhuis zijn een bezoek zeker waard.

Englisher Garten. Het Engelska park is één van de belangrijkste recreatiegebieden van r München. Dit is één van de grootste stadsparken van Europa. Het is erg populair bij bierdrinkers en skaters en alle categorieën daartussenin.

Schwabing. Eén van de zaligste wijken van München. Bohémienachtige wijk die een toevluchtsoord voor yuppies geworden is. Mooie jugendhuizen en heel veel bars en cafés.

Olympiapark werd gebouwd voor de Olympische Spelen in 1972. De 290 meter hoge Olympiatoren is het meeste opvallende landmerk. Geniet van het uitzicht boven in de toren.

Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Pinakothek Moderne. Drie van ´s werelds beste kunstmusea liggen naast elkaar. Hier kan iedereen iets van zijn gading vinden, dus kies het museum dat u het beste past. In Alte vindt u de oude Europese meesters waaronder Rembrandt en Rubens, in Neue de 19de eeuw en het begin van de 20ste eeuw, en in Moderne hedendaagse en moderne kunst.
Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Munich

Header
Subject
Body
Footer