Links

Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Welke regels gelden voor verschillende luchtvaartmaatschappijen?


Hier vind je bagage-informatie voor je reis

Als je op reis gaat, wil je zeker weten wat voor regels er gelden voor je bagage. Als reiziger is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je bagage voldoet aan de instructies van de luchtvaartmaatschappij. Als je met veel verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegt, moet je de regels voor de respectievelijke maatschappijen controleren.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we informatie en regels over bagage op deze pagina verzameld. Selecteer een luchtvaartmaatschappij uit het menu, zodat je het toegestane gewicht kunt zien, hoe groot je koffer mag zijn, en wat je wel en niet kan meenemen.

Houd er rekening mee dat de informatie op deze pagina algemeen van aard is. Als je precies wilt weten wat er geldt voor jouw boeking, dan kun je deze informatie opzoeken in je boekingsbevestiging of direct contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij.

Gebruik altijd je gezonde verstand als je je koffer pakt. De luchtvaartmaatschappijen bieden vele voorbeelden van wat je niet mee mag nemen, maar lang niet alles wordt genoemd.

Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer