Informatie over bagage - Vueling


Als je reist met Vueling

Gewicht, grootte en aantal

Je handbagage mag 10 kg wegen en mag niet groter zijn dan 55 x 40 x 20 cm. Je mag zelfs een kleine tas niet groter dan 35 x 20 x 20 cm meenemen. Het is belangrijk om de regels van de luchtvaartmaatschappij wat betreft afmetingen op te volgen, als je tassen of koffers namelijk groter zijn, dan moet je je bagage inchecken en moet je bijbetalen.

Meestal moet je een vergoeding betalen voor ruimbagage als je met Vueling reist. Elke passagier mag maximaal drie koffers van elk 23 kg meenemen. Als je bagage zwaarder is, moet je een vergoeding betalen op het vliegveld. Het is een goed idee om je bagage thuis te wegen.

Speciale bagage

Je kan speciale bagage toevoegen aan je boeking. Speciale bagage kan bijvoorbeeld zijn: snowboard, golfspullen, fiets, surfplank, instrument, enz. Je speciale bagage mag niet zwaarder wegen dan 50 kg en niet hoger zijn dan 2,7 meter.

Overige tips

  • Je kan online inchecken, zelfs als je reist met ruimbagage. Als je online ingecheckt hebt, hoef je alleen maar je koffer in te leveren en hoef je niet in de rij voor het inchecken te wachten.
  • Als je bagage per ongeluk de verkeerde afslag heeft genomen, dan vind je veel informatie over waar je je bagage kunt vinden op de website van Vueling.
  • Je bent als reiziger verantwoordelijk om te weten wat van toepassing is op jouw vlucht, reservering, en het land waar je naartoe reist. Bagageregels op deze pagina zijn algemeen.

Verboden voorwerpen

Je mag natuurlijk geen gevaarlijke voorwerpen meenemen als je vliegt. Het is verboden om de volgende voorwerpen mee te nemen in zowel je handbagage als ingecheckte bagage: explosieven, munitie, pyrotechnisch materiaal, alle materialen die brandbaar zijn, giftige stoffen, radioactieve stoffen en nog veel meer.

Het is ook niet toegestaan om wapens, scherpe voorwerpen, apparatuur zoals hoverboards en Segways, vuurwerk en nog veel meer mee te nemen. Je vindt hier meer voorbeelden van op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Header
Subject
Body
Footer