Londen in het kort

Londen - als u de wereld wilt beleven

Londen

Londen heeft alles. Veel Zweden houden ervan om Londen te bezoeken en voelen zich hier altijd thuis. Iemand die Londen bezoekt komt hier graag meerdere malen terug en voor iemand die steeds iets nieuws wil ontdekken en tegelijkertijd stamplaatsen wil verwerven, is Londen een geschikt en nabijgelegen reisdoel.

Londen is een grote stad die u het beste in etappes kunt verkennen. Als u voor het eerst in Londen bent, moet u de beroemde winkelstraat Oxford Street, het trendy Soho met al zijn bars, clubs en restaurants en de klassieke bezienswaardigheden de Houses of Parliament, de Tower en Buckingham Palace bezoeken. De markten van Camden en Portobello Road zijn ook een bezoekje waard, evenals de Tate Modern en het British Museum.

Londen is een hartelijke mix van het verleden en een optimistische toekomst. Hier vindt u de oude charme en tradities, maar ook de pronkerige glamour. In de Londense binnenstad schieten de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond, maar de taxi's lijken nog steeds uit vervlogen tijden te komen.

In Londen vindt u 250 musea, 5.235 pubs en bars, 344 markten en ongeveer 12.000 restaurants en cafés. En ook: de mist langs de Theems, fish and chips, rode dubbeldekkers, Soho en Bond Street. Londen slaapt nooit. In de clubs wordt de hele nacht muziek gedraaid, voetbal is heilig en het ritme fantastisch.

 

Kaart van Londen

Header
Subject
Body
Footer