Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Londen in het kort

Winkelen in Londen

Londen

Veel mensen komen naar Londen om te winkelen, maar winkelen in de stad is niet goedkoop. De pond is nu iets zwakker dan een paar jaar geleden, maar over het algemeen is de stad erg duur. Daartegenover staat dat u hier alles vindt wat u zich maar kunt wensen. De winkels in het centrum zijn vaak een dag in de week op een avond geopend.

Sloane Street en Old & New Bond Street - Op zoek naar mode? Ga dan naar Sloane Street en Old & New Bond Street.

Covent garden en Knightsbridge zijn de locaties om heen te gaan als u geïnteresseerd bent in designermode.

Neal Street in Covent Garden is bekend als schoenenstraat. Als schoenen uw passie zijn, dan moet u hiernaartoe.

Oxford Street is de beroemdste winkelstraat in Londen met warenhuizen en beroemde winkels.

Warenhuizen
De warenhuizen in Londen zijn van een hoge kwaliteit. Hier kunt u luxe winkelen en vindt u exclusieve artikelen en een overdadig aanbod.

Harrods - Prestigieus en bekend. Hier vindt u alles. Harrods zet meer dan 13 miljoen euro per dag om. www.harrods.com. Metro Knightsbridge. Open van maandag tot zaterdag van 10.30-20.00 uur en op zondag van 11.30-18.00 uur.

Selfridges is een doolhof van merkartikelen en hier is genoeg te koop voor elke leeftijd; voor kinderen, jongeren en volwassenen. Duur en exclusief. 400 Oxford Street, www.selfridges.com. Neem de metro naar Bond Street of Marble Arch.

Zavvi, 14-16 Oxford Street, metro Tottenham Court Road, www.zavvi.co.uk. Er zijn meerdere Zavvi-winkels (voorheen Virgin Megastore) in Londen, maar dit is de belangrijkste en de grootste. Hier vindt u veel muziek, maar ook een groot aanbod van dvd's, boeken en computerspellen. Meerdere verdiepingen en ruim opgezet. Het is een plezier om hier te winkelen.

Foyles, 113-119 Charing Cross Road, metro Tottenham Court Road, Bij Foyles kan een boekenwurm uren rondlopen en dwalen tussen de vele boekenkasten. Dit is de boekwinkel onder de boekwinkels, met een groot aanbod en goed gesorteerd. Groot, met meerdere verdiepingen.

Hackett, 137-138 Sloane Street, t-bana Sloane Square www.hackett.com. Een keten van meerdere winkels. Een goed voorbeeld van de klassieke Britse mode voor heren: stijlvol en gentlemanachtig. Hier vindt u kleding voor bruiloften, zakenreizen en polowedstrijden.

Top Shop/Top Man, Oxford Street 214 en 400 (in Selfridges). Het Britse antwoord op H&M: goede kleding, redelijke prijzen.

Zara, Regent Street 118. Het aanbod bij de Spaanse Zara is interessanter en van betere kwaliteit dan bij Top Shop.

Mango, Neal Street 8-12. De Spaanse kledingreus is de kleine zus van Zara.

Primark, Oxford Street 499-517, www.primark.co.uk. Hier is alles zeer goedkoop. Kom op tijd, voordat alle kleding door elkaar ligt en er lange rijen voor de pashokjes staan. U hebt de kans om koopjes te vinden, maar de kwaliteit is soms net zo slecht als de prijs laag is.

Markten

Portobello Road
- Een van de beroemdste markten ter wereld, met kleding, groente, kunst en antiek. Een spannende markt, maar hier lopen ook veel zakkenrollers rond, dus houdt uw portemonnee in de gaten. www.portobelloroas.co.uk. Antiekmarkt op zaterdag van 04.00 tot 16.00 uur.

Petticoat Lane - Goedkope kleding uit de hele wereld. Middlesex en Wentworth Streets. Metro Liverpool Street, Aldgate en Aldgate East. Open van maandag tot zaterdag van 10.00-14.30 uur en op zondag van 09.00-14.00 uur.

Camden Market. De grootste markt in Londen. Deze markt wordt al 35 jaar gehouden. Met prullaria en mode voor de meeste subculturen. Camden High Street en Chalk Farm Road, Tunnelbana Camden Town of Chalk Farm. Alle dagen open van ongeveer 09.30-18.00 uur. De meeste stands zijn in het weekend open.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Londen

Header
Subject
Body
Footer