Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Miami in het kort

Miami

Miami

Rond Miami hangt een sfeer van glitter en glamour, van dromen over palmbomen, zee en geld. Dit is de ene zijde van Miami. De andere is dat de stad een multiculturele smeltkroes is met sterke invloeden uit het Caraïbisch gebied, Cuba, Haïti en Jamaica. In het hart van Florida ligt deze spannende, kleurrijke stad. Zoals een raster volgt Miami de zee en de grootse Miami Beach.

In de jaren 50 kochten filmsterren en mode-iconen al vakantiehuizen in Miami en toen in de jaren 80 de televisieserie Miami Vice kwam en een grote hit werd, stond de stad voor goed op de wereldkaart.
Datgene wat in de jaren 50 al een trekpleister voor toeristen was, is dat ook vandaag nog, ongeacht of men rijk of arm is: de groen-blauwe zee, het partyleven, de zwaaiende palmen in de zoele wind en lange, heerlijke zandstranden.

Het benedengedeelte van Miami Beach heet South Beach en is tevens het meest populaire. Hier zijn de beste winkels, de meest flitsende nachtclubs en de beste restaurants. South Beach is één van ´s werelds beste plekken om art deco-architectuur uit de jaren 30 te bewonderen. In de art deco-wijk liggen honderden gebouwen die samen voor een erg speciale sfeer zorgen. De meeste gebouwen zijn hotels.

 

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Miami

Header
Subject
Body
Footer