Vervoer in Miami

Miami

Miami is een grote stad, maar toch is alles gemakkelijk te vinden en kunt u de stad goed verkennen. Net zoals Los Angeles is Miami evenmin geschikt om in rond te wandelen. De stad is ontworpen voor autoverkeer. Als u echter van plan bent om op en rond South Beach te blijven, kunt u echter wel rondwandelen. En andere manier om het lange strand te verkennen, is per fiets. Op een paar punten aan South Beach worden fietsen verhuurd, bijvoorbeeld bij het Miami Beach Bicycle Center, 601 5th Street, http://bikemiamibeach.com

Het openbaar vervoer van de stad bestaat uit zogenaamde Metrobussen. Helaas werkt dit systeem niet altijd even goed en moet u vaak lang wachten op een bus.

Hier vindt u een kaart van de busverbindingen www.miamidade.gov/transit .

De treinen die in Miami rijden, heten Metrorail. Er is een lijn van Hialeah door downtown Miami naar het zuiden naar Kendall/Dadeland. De Metrorail werkt echter ook niet altijd optimaal..

Als u de stad volledig wilt ontdekken, moet u dat met de auto doen. Dan heeft u aanzienlijk veel meer mogelijkheden om te gaan en te staan waar u wilt. Reserveer uw auto bij Supersaver.

Kaart van Miami

Header
Subject
Body
Footer