Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Winkelen in Miami

Miami


Bloomingdale's. Grote, Amerikaanse winkelketen die het meeste voor mannen en vrouwen heeft. Bloomingdale's vindt u in de beide shoppingcentra The Falls en Aventura Mall. Ze liggen allebei een eind buiten de stad. The Falls ligt bij 8778 South West 136th Street, bij S Dixie Highway, in Zuid-Miami en Aventura Mall bij 19501 Biscayne Boulevard in Aventura.

Barneys New York-Co-Op, 832 Collins Avenue, bij 8th Street, in South Beach. Kledingketen met winkels in andere steden in de VS, o.a. New York. Seven Jeans en Marc by Marc Jacobs zijn een aantal van de kledingmerken die ze verkopen. Relatief duur.

Lincoln Road Mall, is een warenhuis dat in 1997 een grondige facelift kreeg. Hier vindt een aantal van de grootste kledingketens zoals The Gap. Lincoln Road kruist Collins Avenue en Washington Avenue.

Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, bij 96th Street in Bal Harbour, Luxueus shoppingcentrum in Bal Harbour.Voor wie dol is op merken zoals Chanel, Gucci, Prada en Dior. www.balharbourshops.com.

Club Monaco, 624 Collins Avenue, bij 6th Street, in South Beach. Hier wordt kleding verkocht die geïnspireerd zijn op de collecties van de dure merken, maar tegen prijzen die iedereen zich kan veroorloven. Club Monaco is een bezoek meer dan waard. www.clubmonaco.com

Kenneth Cole, 190 8th Street, bij Collins Avenue in South Beach. Twee verdiepingen gevuld met designschoenen, tassen en kleding.

Outletshopping. Outletwinkels verkopen vaak de kleding van het vorige seizoen en de kleding die niet door de laatste kwaliteitscontrole gekomen is. De defecten zijn echter meestal zo klein dat u ze niet eens opmerkt. Sawgrass Mills is de grootste outlet van Florida en is tevens één van de meest populaire toeristische attracties van Florida. Sawgrass Mills ligt op 12801 West Sunrise Boulevard, in Broward County, www.sawgrassmills.com.
Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Miami

Header
Subject
Body
Footer