Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Restaurants in New York

New York

Omdat New York een stad is die aan de hele wereld toebehoort, vindt u hier ook eten uit de hele wereld, variërend van pittige Mexicaanse gerechten tot de Zweedse, iets minder pittige, keuken. U kunt hier goedkoop en extreem duur eten. Laat uw fantasie de vrije loop en laat het diner een belevenis worden.

Golden Bridge, 50 Bowery, www.goldenbridgerestaurant.com. Als u goedkoop en lekker wilt eten, is Chinatown een goede tip. Hier krioelt het van de eenvoudige, maar kwalitatief goed restaurants, zoals Golden Bridge. Prijsklasse: Goedkoop.

Pearl Oyster Bar, 18 Cornelia St., www.pearloysterbar.com. Het is niet mogelijk om hier een tafel te reserveren, maar toch is het de moeite waard om te wachten en vervolgens te genieten van een lobster roll met gekookte kreeft. Bevindt zich in West Village. Prijsklasse: Gemiddeld.

Russian Samovar, 256 W 52nd St. Hier in centraal New York, kom je het dichtste bij Rusland in de buurt. Gezellig, kitsch en populair, dichtbij het theaterdistrict. Prijsklasse: Gemiddeld.

Aquavit, 65 E 55th St., www.aquavit.org. De bekroonde kroeg van de Zweedse meesterkok Marcus Samuelsson. Prijsklasse: Duur.

Island burgers and shakes Veel hamburgers en nieuwe en ongewone combinaties; eet uw hamburger met avocado en bacon. Hier vindt u ook salades en feta-milkshakes, in Hell's Kitchen. 766 Ninth Ave tussen 51st en 52nd St.

Katz delicatessen - Klassieke tent op Lower East Side. Bekend om zijn pastrami-boterhammen. En hier is de beroemde fake orgasme-scene uit de film When Harry met Sally opgenomen. 205 East Houston St., Eighth Ave en Hudson River, www.katzdeli.com.net/eating/toeat.html

Negril village - Garnalen in cocos en hete ananassalsa. Jamaicaans klasserestaurant met kaarslicht. 70 W 3rd St. tussen La Guardia Pl en Thompson St.

Tamarind - Elegant Indiaas restaurant met dumplings, gevuld met lotuswortel, knapperige tandoori en luchtig pitabrood. 41-43 E 22nd St. tussen Broadway en Park Ave South, www.tamarinde22.com.

Nobu - New York's beste en meest Japanse restaurant. Plaats waar beroemdheden komen en die favoriet is bij toeristen. Het is moeilijk om hier een tafel te bemachtigen. 105 Hudson St.

Five points - Sympathiek restaurant met een paar favoriete gerechten. Vindingrijke dagmenu's. Amerika ontmoet de Middellandse Zee. Altijd malse steaks. Altijd goed. 31 Great Jones St. tussen Bowery en Lafayette St. Prijsklasse: Duur.

Gotham bar and grill - In West Village, met aan het roer een van de topkoks in New York, Alfred Portale.

Peter Luger - Oude, Duitse bierhal, daterend uit het einde van de 19e eeuw. Later veranderd in een plaats voor mensen die op zoek waren naar de perfecte steak. Volgens velen de lekkerste in Noord-Amerika. 178 Broadway/Driggs Avenue, Williamsburg, Brooklyn.

Fresh - Vers is het woord. Makreel en blauwe krab uit Maryland. Een van de meest vooraanstaande visrestaurants in de stad. Ligt in Tribeca. 105 Reade St. tussen Church en West Broadway.
Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer