Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Barcelona in het kort

Bars en clubs in Barcelona

Barcelona

Het nachtleven in Barcelona is druk en intensief, en duurt totdat de zon de volgende morgen opgaat. Hier is voor iedereen iets te vinden. 

Can Paixano, Reina Cristina, 7. Zeer charmante, maar drukke champagnerie. Hier kost een glas bubbels ca. 1,75 euro. Let op: sluit al om 22.30 uur!

Otto Zutz, Lincoln 15, www.grupo-ottozutz.com. Trendy, op New York geïnspireerde meganachtclub met drie verdiepingen en acht bars.

Carpe Diem Lounge Club (vaak afgekort tot CDLC), Paseo Maritimo 32, www.cdlcbarcelona.com. Een van de populairste en beste nachtclubs (het is vaak moeilijk om hier binnen te komen). Zak achterover in lage fauteuils of dans de hele nacht op een van de twee dansvloeren. Als u even rust nodig hebt, ligt het strand dichtbij.

Shoko, Paseo Maritimo 36, www.shoko.biz. Shoko heeft het mooiste nachtclubinterieur in Barcelona. En natuurlijk worden er leuke feesten georganiseerd.

Mirabé, Manuel Arnús 2, www.mirabe.se. Op een berg, aan het einde van de Avenido Tibidabo, met twee verdiepingen. Hier hebt u uitzicht over de zee en over heel Barcelona. Grote tuin met bars, zitplaatsen en belichte visvijvers. Let op: het kan moeilijk zijn om een taxi te krijgen tijdens sluitingstijd.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Barcelona

Header
Subject
Body
Footer