Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Barcelona in het kort

Winkelen in Barcelona

Barcelona

Barcelona is een modestad waarmee rekening moet worden gehouden en men vindt hier een enorm aanbod op modegebied. Hier worden de laatste modeontwerpen gepresenteerd.

Modestraat nummer een is C/Avinyo. Jonge, lokale krachten laten hun fantasie los op diverse creaties en kleding. Bekendere, internationale merken op Avda

Diagonal, Passeig de Gràcia en C/Portaferrissa.

Zara, Portal del Angel 32-34. Deze enorm succesvolle onderneming, en de concurrent van H&M, Zara, vindt u natuurlijk op een aantal adressen in Barcelona. Kleding voor hem en haar, gekopieerd van beroemde collecties van diverse designers.

Mango, Paseo de Gracia 8-10. Niet zo groot en succesvol als Zara, maar ook veelbezocht. Tegenwoordig vindt u zelfs in Zweden een aantal winkels van Mango. Veel winkels in Barcelona. De grootste vindt u op bovenstaand adres.

Jean Pierre Bua, Avda Diagonal 469. De tempel voor modepoppen met kleding van Yamamoto, Gaultier en Miyake. Westwood, Miró en anderen.

Loft Avignon C/Avinyo 22, Barri Gotic, Dure kleding met veel glamour en bruisende champagne. Vivienne Westwood, Gaultier en schoenenontwerper Guardiani. Kleding voor mannen en vrouwen. Open ma-za 10.30-14.30 uur en 16.30-20.30 uur.

Antonio miro C/Consell de Cent 349, Eixample, 

Toni Miro, De stralende modester van Catalonië met een eigen winkel. De redding wanneer je de volgende keer op het Nobelfeest wordt uitgenodigd. Voor hen die willen windowshoppen of die een goedgevulde portemonnee hebben.

El born In de omgeving van de kerk Santa Maria del Mar liggen de designwinkels dicht bij elkaar. Als u wat geld te besteden hebt, bent u de enige met een bepaald kledingstuk.

Passeig de gràcia De hele straat is één lange catwalk met Chanel en Armani en de jeansgiganten Diesel en Replay.

Els Encants (el. Mercat de Bellcaire), c/Dos de Maig, corner Plaça de la Glories, c/Cartagena, Eixample, www.encantsbcn.com. Vlooienmarkt waar je bijna alles kunt vinden. Open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Opent officieel in de middag, maar veel standhouders beginnen al eerder uit te pakken.

Escribá Pastisseries, Gran Via de les Corts Catalanes 546, www.escriba.es. Deze banketbakker is een lokale beroemdheid, vanwege zijn taarten en gebak.

Art Escudellers, c/Escudellers 23-25. Een gigantische winkel die keramiek uit heel Spanje verkoopt.

Camper, c/Muntaner 248, c/Valéncia 249, Avda Pau Casals 5 en Bd Rosa Pedralbes. De schoenenketen die de elegantste schoenen verkoopt, voor een redelijke prijs.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Barcelona

Header
Subject
Body
Footer