Helsinki in het kort

Bars en nachtclubs in Helsinki

Helsinki

Ateljee bar, Yrjönkatu 26. De bar met het allerbeste uitzicht op Helsinki. Deze kleine, eenvoudige bar ligt helemaal bovenaan in de toren van het Sokos Hotel Torni. Geniet van een biertje en zie de laatste zonnestralen de stad strelen. In de zomer kunt u op het terras van een drankje genieten. Om in de bar te komen, moet u het hotel binnengaan en de lift nemen en daarna het laatste stukje met de trap. De bar is nagenoeg altijd vol. Open tot 01.30 u op vrijdag en zaterdag, tot 23.30 u op zondag en tot 00.30 u op weekdagen.

Spårakoff. Wilt u aan sightseeing doen en tegelijkertijd van een koud bier genieten? och Spårakoff, de rode bartram, rijdt ´s zomers (mei-augustus) door de stad en kost 8 euro voor een volwassenen en de helft voor kinderen tot 12 jaar. Rijdt van dinsdag tot zaterdag en vertrekt tussen 14 en 20 u om het uur aan het centraal station. U kunt ook opstappen aan de Opera en bij Salutorget.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1 b, Ierse pub. Elke avond livebands en een goede stemming op de scène en in de bar. De band en de bezoekers beslissen wanneer de avond afgelopen is. www.mollymalones.fi.

Helsinki Club, Kluuvikatu 8. Populaire dansclub waar het zaterdags altijd erg druk is. Vrij jong publiek. Open tot 04.00 u. Er is ook een afzonderlijk bargedeelte dat om 02.00 u sluit en een iets ouder publiek heeft.

Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. De belangrijkste rockclub van Helsinki. Er wordt vooral alternatieve rock gespeeld. Er is ook een restaurant. www.tavastiaklub.fi

Kaart van Helsinki

Header
Subject
Body
Footer