Helsinki in het kort

Restaurants in Helsinki

Helsinki

Hesburger, een Finse hamburgerketen die op verschillende plaatsen in Helsinki te vinden is. Eet een hamburger met grof brood of een verse salade.
Prijsniveau: Goedkoop.

Zetor, Mannerheimintie 3-5. Dichter bij de Finse keuken kunt u niet komen. Hier worden Finse gerechten, Finse muziek en hardrock geserveerd in een interieur met geblokte tafelkleden, melkemmers en trekkers. Hier wordt Fins sisu-eten geserveerd, dat wil zeggen eten voor krachpatsers en vrouwen die op trekkers rijden en koeien melken. Of voor toeristen die genoeg hebben van dure restaurants en op zoek zijn een echte Finse ervaring. De gehaktballen zijn een aanrader! ´s Avonds is hier een rockclub. Prijsniveau: Gemiddeld.

Memphis, Yliopistonkatu 8. Het menu is geïnspireerd door verschillende eetculturen, vooral de Caraïbische keuken - als u niet van kokos houdt, kunt u beter ergens anders heen gaan. Restaurantketen met drie restaurants in Helsinki. Prijsniveau: Gemiddeld.

Babushka Ira & St Petersburg Bar, Uudenmaankatu 28. Romantisch en intiem Russisch restaurant. Ga niet weg zonder de blini´s, flensjes met kaviaar en ui, geproefd te hebben. Prijsniveau: Duur.

Savoy, Eteläesplanadi 14. Luxerestaurant ontworpen door Alvar Aalto. Vanaf het raam heeft u een uitstekend uitzicht op het Esplanad-park terwijl u bijvoorbeeld van een hertenbout geniet. Prijsniveau: Duur.

Kaart van Helsinki

Header
Subject
Body
Footer