Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Speciale voorwaarden bij aanschaf losse vliegtickets


Luchthavenbelasting

In stap 2 wordt een voorlopige luchthavenbelasting getoond. De definitieve luchthavenbelasting wordt getoond in stap 4. Deze kan incidenteel afwijken.

Verhoging van de kosten

Zonder voorafgaande waarschuwing kan het gebeuren dat wij onze prijzen dienen te verhogen. Dit als gevolg van prijsveranderingen op gebied van vervoer, luchthavenbelastingen en andere toeslagen of als gevolg van koersverschillen.

Ticketregels

Geheel buiten ons om mogen luchtvaartmaatschappijen te allen tijde hun regels veranderen zoals de voorwaarden van het ticket, uiterste betaaldatum en regels m.b.t. boeken. Dit kan een prijsverhoging of afgifte van een nieuw ticket tot gevolg hebben. Wij behouden ons het recht voor deze veranderingen door te voeren en zullen, indien nodig, de volgende werkdag contact opnemen.

Calamiteiten

Wij kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor geannuleerde vluchten als gevolg van calamiteiten zoals oorlogen, algemene stakingen of andere situaties waarbij overduidelijk is dat er een risico bestaat waardoor vluchten geannuleerd worden of waarbij de veiligheid van passagiers voor of tijdens hun reis op het spel staat.
Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer