Aansluitingsgarantie


Onze service

Om u de best mogelijke service op uw reis te geven, hebben we nu ook een Aansluitingsgarantie. Het idee is om u een zo soepel en makkelijk mogelijke reis te bieden. Dit betekent dat als u reist met aparte vliegtickets en er een vertraging, vluchtschemawijziging of annulering is die leidt tot een vertraging van meer dan 24 uur naar uw eindbestemming, Supersaverzal helpen om de best mogelijke vluchtoptie te vinden. Als er geen redelijk alternatief is krijgt u in plaats daarvan een volledige restitutie aangeboden van alle ongebruikte vliegtickets, of een ticket terug naar de oorspronkelijke vertrekluchthaven – afhankelijk van wat handiger is.

Merk op dat we u alleen helpen wanneer wijzigingen in één ticket invloed heeft op de overige tickets, bijvoorbeeld als u gaat vliegen van Stockholm-Oslo-New York City-Dallas en het laatste segment een aparte ticket is, zullen wij dat deel opnieuw boeken. Merk ook op dat deze service geldt onder normale omstandigheden. De service is niet van toepassing in geval van overmacht, zoals extreme weersomstandigheden.

Verder is de Aansluitingsgarantie niet langer geldig als u wijzigingen aanbrengt in uw vliegticket zonder onze toestemming.

De aansluitingsgarantie kan worden gebruikt::

  • Als de luchtvaartmaatschappij het schema wijzigt of de vlucht annuleert vóór de oorspronkelijke vertrektijd en als dit leidt tot een vertraging van meer dan 24 uur naar uw eindbestemming.
  • Als u reist op verschillende tickets.

Hoe gebruikt u de Aansluitingsgarantie:

  • Als de vlucht is vertraagd, de luchtvaartmaatschappij het schema wijzigt of de vlucht annuleert, moet u binnen 48 uur contact met ons opnemen via telefoon of e-mail als uw vertrek in 4 dagen of langer plaatsvindt; echter als uw vertrek in minder dan 4 dagen plaatsvindt, moet u binnen 24 uur contact met ons opnemen. Als u binnen de aangegeven tijden geen contact met ons opneemt, is de garantie niet langer geldig. Wanneer u ons informeert over een schemawijziging of een vertraging, zullen wij u een nieuwe vlucht in dezelfde tariefklasse bieden binnen 72 uur of u een volledige terugbetaling van de ongebruikte vliegtickets bieden.
    Wij moeten uw antwoord hebben binnen 24 uur vanaf het moment dat u ons voorstel ontvangt, anders is uw Aansluitingsgarantie niet langer geldig.
  • Als u vanwege een vertraagde of geannuleerde vlucht een aansluitende vlucht mist die op een aparte ticket staat, moet u zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen via de telefoon. Als dit gebeurt buiten onze reguliere openingstijden, moet u zelf een nieuw ticket boeken naar uw eindbestemming. Wij vergoeden u achteraf, mits u een vlucht hebt geboekt in dezelfde tariefklasse en tegen een redelijke vergoeding. Als u ervoor kiest om de ticket te upgraden, moet u het verschil betalen. Houd er rekening mee dat in deze gevallen wij altijd de aanbeveling van volgen van de luchthaven aangaande de minimale verbindingstijd. Als u naar aanleiding hiervan uw aansluitende vlucht had kunnen nemen, wordt geen restitutie verleend.

Accommodatie: Als u vanwege een vertraagde of geannuleerde vlucht uw aansluitende vlucht mist en zult moeten overnachten (22:00 - 08:00), krijgt u de kosten van de accommodatie vergoed (maximaal 50 EUR/passagier). De vergoeding geldt ongeacht het aantal overnachtingen.

Eet- en drinkwaren: Als u vanwege een vertraagde of geannuleerde vlucht meer dan 4 uur bent verlaat, dan compenseren wij u uw uitgaven voor eten en drinken (maximaal 10 EUR/persoon).

Als u accommodatie worden of eten wordt aangeboden van de luchtvaartmaatschappij of op de luchthaven, wordt geen compensatie gegeven.

Alternatief transport: Als we geen andere vlucht kunnen vinden vanaf dezelfde luchthaven, kunnen wij u verwijzen naar andere luchthavens binnen een straal van 200 kilometer. In dat geval vergoeden wij u uw transportkosten – een maximumbedrag van 1.000 SEK voor u en uw reisgezelschap.

Visa

In sommige gevallen hebt u mogelijk een visum of een doorreisvisum nodig om uw reis te vervolgen. Het is uw verantwoordelijkheid om dit uit te zoeken.

Bagage

Houd er rekening meer dat aangezien u met verschillende luchtvaartmaatschappijen op afzonderlijke tickets of met dezelfde luchtvaartmaatschappij op afzonderlijke tickets reist, u mogelijk uw bagage tussen vluchten moet ophalen en controleren.

Header
Subject
Body
Footer