Annuleringsbescherming


Gedetailleerde informatie over het annuleringsbeschermingsproduct van Solid Insurance
Solid Försäkrings AB , Box 22209, S-250 24 Helsingborg

Supersaver raadt je aan om een annuleringsbeschermingaf te sluiten tijdens het boeken.

Je ontvangt dan een vergoeding als je de reis redelijkerwijze niet kunt ondernemen omdat jij, je reisgenoot of een naast familielid acuut ziek is geworden, een ongeluk krijgt of sterft. 'Naast familielid' betekent in deze context de echtgenoot, echtgenote, kinderen, kleinkinderen, broers, zussen, ouders, grootouders of schoonouders van de verzekerde, een persoon waarmee de verzekerde samenleeft als een koppel alsof ze getrouwd zijn, of één van de reispartners van je boeking. Acute ziekte houdt in: ziekte waarvan je niet wist, niet kon weten of niet hoorde te weten dat deze kon voorvallen op het moment dat je de reis boekte. Het voorval moet worden geverifieerd door middel van een geldige doktersverklaring. Er zijn bepaalde uitzonderingen voor wanneer de annuleringsbeschermingniet geldig is.

Contact

  • Een annuleringsbeschermingsluit je af tijdens het boeken.
  • De annulering moet minimaal twee uur voor aanvang van de heenvlucht plaatsvinden. Als je later annuleert, ontvang je geen restitutie.
  • De annulering is uitsluitend geldig in combinatie met de doktersverklaring van Supersaver en deze dient binnen vijf werkdagen na de annulering naar ons te worden verzonden. De doktersverklaring moet door een onafhankelijk arts worden ingevuld en de verklaring moet de naam, het telefoonnumer en de stempel van de arts bevatten. Als er geen stempel beschikbaar is, moet een kopie van het identiteitsbewijs van de arts worden meegestuurd. In de doktersverklaring moeten de datum van het onderzoek, de onderzoeksresultaten, de diagnose en het feit dat je niet in staat was te reizen worden opgenomen. De arts moet gebruikmaken van de doktersverklaring van Supersaver: dat is de enige doktersverklaring die we aanvaarden. De doktersverklaring moet door een onafhankelijke partij worden geprint om geldig te zijn.
    Download de doktersverklaring hier »
    Klik hier om uw medische verklaring te verzenden.
  • De Annuleringsbescherming biedt geen terugbetaling als u niet op tijd voor uw reis opdaagt, of als u niet over de vereiste documentatie beschikt om te mogen reizen.
  • Als u annuleert gekoppeld aan de Annuleringsverzekering, worden een servicevergoeding van 15EUR per passagier in rekening gebracht.
  • Het maximaal te betalen bedrag in het geval van annulering via de annuleringsbeschermingis 2500 EUR per persoon en/of 5000 EUR per reis.

Lees hier meer over de voorwaarden »

Algemene voorwaarden - Annuleringsbeschermingaf

Header
Subject
Body
Footer