Wij gebruiken cookies om u de beste klantervaring te geven van onze diensten. Door verder te gaan accepteert u ons gebruik van cookies.

Wet bescherming persoonsgegevens


Privacybeleid voor nieuwsbrieven en marketing

Supersaver werkt volgens de Zweedse wet op de persoonsgegevens (1998:204). Door een service/product van ons aan te schaffen of je gegevens bij ons te registreren, ga je ermee akkoord deze gegevens voor specifieke doeleinden te verwerken.

Persoonlijke gegevens omvatten alle gegevens met betrekking tot een persoon, die in een of andere vorm zijn opgeslagen. Hieronder vallen bijvoorbeeld je naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, factuur- en accountgegevens en andere informatie die je over jezelf en je gezin verstuurt wanneer je een profiel aanmaakt of je bij ons registreert.

De gegevens die je via de website naar Supersaver verstuurt, worden gebruikt voor administratieve doeleinden en stellen ons in staat een hoogwaardige service te leveren aan onze klanten. Deze gegevens worden gebruikt om je de service te leveren die je hebt besteld, je de gevraagde producten te leveren, je informatie te geven over nieuws en prijsvragen, onze nieuwsbrief, marketing en aanbiedingen te sturen of andere informatie te bieden waarin je volgens ons geïnteresseerd kunt zijn. Verder worden deze gegevens gebruikt voor statistische doeleinden, om de inhoud van de website te verbeteren en onze databases bij te werken.

Bij het betalen van onze producten/services worden persoonlijke gegevens van de accountinformatie alleen verwerkt om je aankoop te voltooien. Ze worden uitsluitend naar een derde partij verstuurd als dit noodzakelijk is om je betaling uit te voeren, te beheren en te innen.

Supersaver maakt onderdeel uit van een groep waarvan European Travel Interactive de moedermaatschappij is. Supersaver behoudt zich het recht voor om de gegevens binnen de groep te verwerken en over te dragen. Supersaver behoudt zich het recht voor om de gegevens over te dragen aan een derde partij in het geval van de verkoop van een bedrijf of bedrijfsmiddelen, of als European Travel Interactive, een ander bedrijf binnen de groep of bedrijfsmiddelen binnen de groep door een derde partij worden overgenomen en de persoonlijke gegevens deel uitmaken van de overgedragen bedrijfsmiddelen.

De gegevens kunnen met onze partners en andere deelnemers worden gedeeld die uit naam van Supersaver werken, bijvoorbeeld onderaannemers die contracten tussen gebruikers en Supersaver uitvoeren.

Verder kunnen we de gegevens naar een derde partij versturen om aan een wettelijke verplichting te voldoen of wanneer dit wordt vereist door de wet of een rechterlijke uitspraak.

Persoonlijke gegevens die je via de website naar ons hebt verzonden die niet van jou persoonlijk zijn, zoals gegevens van gezinsleden en vrienden voor het boeken van services of lidmaatschap van de service "Mijn pagina's", worden uitsluitend voor je eigen doeleinden opgeslagen. Dit houdt in dat Supersaver deze gegevens niet gebruikt om in contact te komen met de betreffende personen en de informatie ook niet op een andere manier zal gebruiken.

Je bent persoonlijk verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de gegevens bijgewerkt zijn, op de website of door contact op te nemen met Supersaver. Als je verzonden gegevens wilt bijwerken of corrigeren, of als je vragen of opmerkingen hebt over onze services of de gegevens die we verzamelen over je rechten, kun je contact met ons opnemen via www.supersaver.nl.

Header
Subject
Body
Footer