Nieuwsbrief

Luchthavens


Met Supersaver kunt u reizen naar allerlei bestemmingen over de hele wereld. Wij werken samen met grote vliegtuigmaatschappijen en aanbieders van hotels en huurauto's, en kunnen onze klanten de laagste prijzen van de markt bieden. U kunt kiezen uit 650 verschillende vliegtuigmaatschappijen en ca. 80.000 hotels.

Voer een zoekopdracht uit met ons zoekformulier om een reis naar uw gewenste reisdoel te vinden. U kunt elk gewenst vliegveld selecteren. Het goedkoopste prijsalternatief wordt altijd als eerste getoond in de zoekresultaten. Op dezelfde eenvoudige manier kunt u zoeken naar hotels en huurauto's.

Wij zijn een reisbureau met een IATA-licentie, wat betekent dat reizigers veilig met ons kunnen reizen. IATA is een internationale organisatie die zich als doel heeft gesteld om normen op te stellen voor vliegtuigmaatschappijen en reisbureaus waardoor reizigers over de hele wereld veiligheid en kwaliteit wordt geboden. IATA-licenties worden alleen uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan specifieke eisen met betrekking tot de vaardigheden van het personeel, economische stabiliteit en milieuaspecten. Dankzij onze IATA-licentie weet u zeker dat u een vlucht boekt bij een reisbureau dat streeft naar hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Op deze site hebben we alle gegevens over vliegvelden, zowel internationaal als nationaal, bij elkaar gezet om het onze reizigers gemakkelijk te maken. U vindt hier antwoord op vragen over terminals, serviceaanbod, restaurants en winkels, parkeren, de laatste vluchtgegevens en hoe u naar en van het vliegveld reist. Klik op de links naar de diverse vliegvelden voor meer informatie. Ook kunt u zoeken naar uw droomreis met behulp van het zoekformulier van Supersaver dat u aantreft op de site van elk vliegveld.

Geweldige hoteldeals alleen voor u
Header
Subject
Body
Footer