Nieuwsbrief

Charles de Gaulle International Airport (CDG)

Parijs

Charles de Gaulle International Airport ligt op 23 km afstand van Parijs, en is Europa's tweede meest bezochte luchthaven met circa 60 miljoen passagiers per jaar. Charles de Gaulle werd geopend in 1974 en omvat momenteel drie terminals en vier landingsbanen. De luchthaven wordt aangedaan door 130 vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar bestemmingen over de hele wereld.

Hier vindt u meer informatie over Charles de Gaulle International Airport. Klik op de onderstaande links om rechtstreeks naar de gewenste informatie te gaan.

Terminals

Charles de Gaulle heeft drie terminals, en terminal 2 is weer onderverdeeld in zes hallen van 2A – 2F. Terminal 2 is enorm met grote afstanden en kan een onoverzichtelijke indruk maken. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent voor vertrek. Tussen de terminals rijdt een gratis automatische trein van CDGVAL.

Service, restaurants en winkels

Op Charles de Gaulle vindt u een groot aanbod van restaurants, cafés, fastfoodrestaurants en bars. Hier kunt u fantastisch shoppen met een keur aan souvenirs, taxfree-artikelen, bekende modemerken en accessoires.

Als u uw e-mail wilt lezen of op internet wilt surfen, kan dat in kiosken met internetverbinding en in internetcafés. Ook is in alle terminals draadloos internet beschikbaar.

Ontspanning vindt u in een van de lounges van Charles de Gaulle of bij een massage of schoonheidsbehandeling in terminal 2. Ook kunt u uw toevlucht nemen in een van de kapelletjes waar alle religies welkom zijn.

Op de luchthaven zijn alle denkbare services aanwezig, zoals o.a. apotheek, geldautomaten, wisselkantoren, een medische post, postkantoren, douches, verzorgingsruimten, speelruimten, speelhallen en kappers. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er geen bagagekluisjes en geen bagagedepot.

Vervoer naar Parijs

Van Charles de Gaulle kunt u met taxi, trein of bus naar Parijs.

Taxi: bij alle terminals vindt u taxi's die er afhankelijk van het verkeer tussen 30 minuten en ruim een uur over doen om u naar het centrum van Parijs te brengen.

Trein: RER-sneltrein, lijn B, vertrekt om de 10 tot 15 minuten naar Gare du Nord in het centrum van Paris en doet er ca. 30 minuten over. Vanaf de treinstations in Parijs gaat u verder met de metro. U kunt zelfs met de TGV reizen vanaf het treinstation in terminal 2. U vindt het treinstation voor de TGV en RER door de borden "Paris by train"/"Paris par le train" te volgen.

Bus: er zijn meerdere alternatieven voor de bus. Zo is er de Roissybus die u in ca. 45 minuten naar het centrum van Parijs brengt en die om de 15 tot 20 minuten vertrekt vanaf alle terminals. Ook zijn er bussen van Air France die elk half uur vertrekken.

Meer informatie vindt u op de officiële site van Charles de Gaulle International Airport.

Vlucht

Boek uw vlucht naar Charles de Gaulle rechtstreeks op onze site. U hebt de keuze uit meer dan 650 vliegtuigmaatschappijen.

Vlucht + hotel

Als u uw vlucht en hotel tegelijk boekt, zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Hotel

In de buurt van Charles de Gaulle en in Parijs kunt u kiezen uit een groot aantal hotels. Het boeken van een hotel kan heel eenvoudig op Supersaver.nl. Ons aanbod bevat 80.000 hotels over de hele wereld in allerlei prijsklassen.

Huurauto

Op Charles de Gaulle zijn alle grote autoverhuurbedrijven aanwezig, zoals o.a. Hertz, Avis, Europcar, Budget. Boek uw huurauto hier op Supersaver.nl.

Naar boven

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Parijs

Header
Subject
Body
Footer