London Gatwick Airport (LGW)

Londen

Gatwick is de op één na grootste luchthaven van Londen waar na Heathrow het grootste aantal passagiers van Groot-Brittannië wordt verwerkt. Gatwick ligt 46 km ten zuiden van Londen en bedient circa 35 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven heeft twee terminals, één landingsbaan en wordt aangedaan door 80 vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar meer dan 220 bestemmingen.

Hier vindt u meer informatie over London Gatwick Airport. Klik op de onderstaande links om rechtstreeks naar de gewenste informatie te gaan.

Terminals

Gatwick heeft twee terminals, een noordelijke en een zuidelijke. Om van de ene naar de andere terminal te gaan bent u twee minuten onderweg met een gratis trein die om de drie of om de zeven minuten vertrekt.

Service, restaurants en winkels

Op Gatwick vindt u een groot aanbod van restaurants, cafés, fastfoodrestaurants, pubs en bars. Hier kunt u fantastisch shoppen met een keur aan souvenirs, taxfree-artikelen, mode en accessoires.

Als u uw e-mail wilt lezen of op internet wilt surfen, kan dat via draadloze internetverbindingen in de vertrekhal waarop u uw laptop kunt aansluiten. Ook vindt u voor en na de veiligheidscontrole kiosken met een internetaansluiting. U kunt betalen met een creditcard, een voucher of contant (euro of pond).

Ontspannen kunt u zich in de diverse lounges van Gatwick, een massage kunt u krijgen in een massagestoel (in de vertrekhal), en verder kunt u uw toevlucht nemen tot de kapelletjes die zich zowel in de zuidelijke als de noordelijke terminal bevinden en waar alle religies welkom zijn.

Op de luchthaven zijn alle denkbare services aanwezig, zoals apotheek, geldautomaten, wisselkantoren, een medische post, businesscenters, postkantoren, douches, verzorgingsruimten en een bagagedepot.

Vervoer naar Londen

Van Gatwick kunt u met de taxi, trein of bus naar Londen.

Taxi: bij alle terminals vindt u taxi's die u afhankelijk van het verkeer in ruim een uur over naar het centrum van Londen brengen.

Trein: Gatwick Express is een rechtstreekse trein naar Victoria Station in Londen die elk kwartier vertrekt vanaf de zuidterminal. Met de Gatwick Express bent u in ca. 30 minuten in het centrum van Londen. Southern Trains vertrekt elk kwartier en brengt u in ca. 35 minuten naar Victoria Station, met een paar stops onderweg.

Bus: met National Express Coach reist u van Gatwick naar het centrum van Londen in ca. 1,5 uur.

Meer informatie vindt u op de officiële website van London Gatwick Airport.

Vlucht

Boek uw vlucht naar London Gatwick rechtstreeks op onze site. U hebt de keuze uit meer dan 650 vliegtuigmaatschappijen.

Vlucht + hotel

Als u uw vlucht en hotel tegelijk boekt, zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Hotel

Op Gatwick en in Londen kunt u kiezen uit een groot aantal hotels. Het boeken van een hotel kan heel eenvoudig op Supersaver.nl. Ons aanbod bevat 80.000 hotels over de hele wereld in allerlei prijsklassen.

Huurauto

Op Gatwick zijn alle grote autoverhuurbedrijven aanwezig, zoals Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget. Boek uw huurauto hier op Supersaver.nl.

Naar boven

Header
Subject
Body
Footer