Nieuwsbrief

Londen in het kort

London Heathrow Airport (LHR)

Londen

Heathrow ligt op 15 km afstand van Londen, en is een van drukst bezochte luchthavens ter wereld met circa 70 miljoen passagiers per jaar. Heathrow werd geopend in 1946 en heeft momenteel vijf terminals en twee landingsbanen. Meer dan 90 vliegtuigmaatschappijen vertrekken vanaf Heathrow, wat het vliegveld tot een belangrijk knooppunt maakt voor vliegverkeer van over de hele wereld. Vanaf Heathrow kunnen reizigers vertrekken naar 180 bestemmingen in alle werelddelen.

Hier vindt u meer informatie over London Heathrow Airport. Klik op de onderstaande links om rechtstreeks naar de gewenste informatie te gaan.

Terminals

Terminal 1, 2 en 3 liggen op loopafstand van elkaar en de looprichting is duidelijk aangegeven. Het duurt ca. 7 minuten om van terminal 1 naar 2 te lopen, 11 minuten van terminal 1 naar terminal 3 en 10 minuten van terminal 2 naar 3.

Naar en van terminal 4 en 5 rijden er gratis treinen en bussen die u in slechts enkele minuten naar de juiste terminal brengen. Heathrow Connect (naar terminal 4) en Heathrow Express (naar terminal 5) vetrekken elk kwartier van Heathrow Central station, dat is gelegen tussen terminal 1, 2 en 3.

Service, restaurants en winkels

Op Heathrow vindt u een groot aanbod aan restaurants, cafés, fastfoodrestaurants, pubs en bars. Hier kunt u fantastisch shoppen met een keur aan souvenirs, taxfree-artikelen, bekende modemerken en accessoires.

Als u uw e-mail wilt lezen of op internet wilt surfen, zijn er kiosken met een internetverbinding en punten waarop u uw laptop kunt aansluiten. Bovendien zijn er een aantal hotspots in de terminals, waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen. U kunt betalen met een creditcard of contant (euro of pond).

Ontspanning vindt u in een van de lounges van Heathrow. Ook kunt u een schoonheidsbehandeling boeken in Urban Retreat in terminal 1 of uw toevlucht nemen tot St George's Chapel waar alle religies welkom zijn.

Op de luchthaven zijn alle denkbare services aanwezig, zoals apotheek, geldautomaten, wisselkantoren, een medische post, businesscenters, postkantoren, douches, verzorgingsruimten en een bagagedepot.

Vervoer naar Londen

Van Heathrow kunt u met taxi, trein, metro of bus naar Londen.

Taxi: bij alle terminals vindt u taxi's die er afhankelijk van het verkeer een half tot een uur over doen om u naar het centrum van Londen te brengen.

Trein: Heathrow Express is een rechtstreekse trein naar Paddington Station in Londen die om het kwartier vertrekt van terminal 1, 2, 3 en 5. Met de Heathrow Express bent u in ca. 15 minuten in het centrum van Londen. Heathrow Connect vertrekt elk half uur van terminal 1, 2, 3 en 4 naar Paddington Station in Londen, met een aantal stops onderweg waardoor de reistijd oploopt tot ca. 25 minuten.

Metro: met de Piccadilly Line die om de tien minuten vertrekt, bent u in ca. 50 - 60 minuten in het centrum van Londen.

Bus: National Express Coach rijdt van Heathrow terminal 1, 2 en 3 naar Victoria Station in 40 - 80 minuten.

Meer informatie vindt u op de officiële website van London Heathrow Airport.

Vlucht

Boek uw vlucht naar London Heathrow rechtstreeks op onze site. U hebt de keuze uit meer dan 650 vliegtuigmaatschappijen.

Vlucht + hotel

Als u uw vlucht en hotel tegelijk boekt, zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Hotel

Op Heathrow en in Londen kunt u kiezen uit een groot aantal hotels. Het boeken van een hotel kan heel eenvoudig op Supersaver.nl. Ons aanbod bevat 80.000 hotels over de hele wereld in allerlei prijsklassen.

Huurauto

Op Heathrow zijn alle grote autoverhuurbedrijven aanwezig, zoals Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget. Boek uw huurauto hier op Supersaver.nl.

Naar boven

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Londen

Header
Subject
Body
Footer