Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Bangkok in het kort

Bangkok - de sleutel tot de rest van Thailand

Bangkok

Bangkok, de hoofdstad van Thailand en de grootste metropool in Zuidoost-Azië, heeft een interessante geschiedenis en is een geweldige mengeling van wolkenkrabbers, een ultramoderne metro en tuktuks. De miljoenenstad prikkelt de zintuigen en daagt ze uit.

Bangkok, een van de intensiefste steden ter wereld, is een mengelmoes van geuren, kleuren en geluiden. Bangkok heeft geen echte stadskern, maar is een lappendeken van veel verschillende stadswijken. De Chao Phraya-rivier slingert zich door de hele stad, onder andere door de stadswijk Chinatown, waar men op levendige markten zaken als snoep en goud verkoopt. Bezoek de oude stad, het historische hart van Bangkok, en Thon Buri aan de westelijke rivieroever met kronkelende kanalen, waar het rustiger is dan aan de andere kant van de rivier.

Hier vindt u misschien wel het beste eten ter wereld. Het maakt niet uit waar in de stad u eet, de kans is groot dat het de lekkerste maaltijd is die u ooit hebt geproefd. Hier wisselen eethuizen en luxe restaurants elkaar af en de smaken zijn intens en gevarieerd, precies als de stad zelf.

Er wonen ongeveer tien miljoen mensen in Bangkok, waarvan de meesten boeddhist zijn. En evenals de Thai buiten de hoofdstad , zijn de inwoners van Bangkok goedlachs en vriendelijk. Mensen die de stad bezoeken, berichten dat Bangkok een van de veiligste steden ter wereld is. Op treinstations, busterminals en vliegvelden is het normaal dat mensen op commissiebasis voor een hotel, busmaatschappij of winkel werken. Controleer de informatie die u wordt verstrekt zorgvuldig. Het telefoonnummer van de politie is 191, dat van de Engels sprekende toeristenpolitie 1155. Voor een ambulance belt u 1554/1646 en voor de brandweer 195.


Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Bangkok

Header
Subject
Body
Footer