Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Bangkok in het kort

Winkelen in Bangkok

Bangkok

In Bangkok is het winkelaanbod gigantisch, terwijl de prijzen altijd gunstig zijn. Hier vindt u van alles, variërend van luxe winkelcentra tot kleine unieke markten waar u aantrekkelijke koopjes kunt vinden. 

Bobe market is goedkoop, leuk en zeer Thais, terwijl de prijzen erg laag zijn. Hier vindt u handgenaaide Chinese overhemden, katoenen broeken, nagemaakte merkkleding, sportkleding en kinderkleding. Veel wordt ter plekke vervaardigd in dit reusachtige doolhof van kanalen, sluizen, balen stof en jutezakken.

Bij het Chatuchak-park ligt de weekendmarkt Chatuchak. Hier vindveel kramen waar kleding, klokken, leer, koffers en muziekinstrumenten worden verkocht. Bovendien vindt u hier veel kleine restaurants.

River City winkelcentrum is een winkelcentrum met meerdere verdiepingen en duurdere artikelen van hoge kwaliteit, zoals kleding, schoenen, sieraden en kunst.

World Trade Center. Westers winkelcentrum met meerdere verdiepingen met merkkleding, boekwinkels, speelgoedwinkels en restaurants.

MBK. Een populair winkelcomplex dat meer op een bazaar lijkt. Het is hier chaotisch en druk en er is een breed aanbod van artikelen. De prijzen zijn de laagste in de binnenstad en de kwaliteit is goed. Het assortiment strekt zich uit van kleding, verrekijkers en conserven tot home-theaterinstallaties.

Siam Paragon. Gigantisch warenhuis aan het Siamplein. Hier vindt u de laatste mode, showrooms voor auto's, delicatessenwinkels, fitnesscentra en bioscooppaleizen.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Bangkok

Header
Subject
Body
Footer