Bangkok in het kort

Bars en clubs in Bangkok

Bangkok

Aan de Khao San Road en de zijstraten daarvan vindt u veel bars. Deze zijn uitstekend geschikt om een koud pilsje te drinken, terwijl u naar de wirwar van mensen kijkt.

Water Bar, 107/3 Th Rangnam, tel. 02-642 76 99. Als u Thailand bezoekt, moet u zeker de lokale whisky Mekhong proberen. In deze Thaise bar mengt men routineus en met aandacht uw whisky met cola, spuitwater en ijs.

Bed Supperclub, 26 Sukhumvit Soi 11 (skytrain naar Nana), tel 02-651 35 37, www.bedsupperclub.com. De meest futuristische bar in Bangkok. U betaalt voor de drankjes, maar ook voor de inrichting, die een kruising is van ruimteschepen, een solarium en een reusachtige vriezer. Bed Supperclub is een hippere, aangeklede bar en daarom niet geschikt als u het straatleven van Bangkok wilt beleven terwijl u slippers en luchtige kleding draagt.

Moon Bar (Vertigo), 21/100 South Sathon Road, (skytrain naar Lumpini). Moon Bar (Vertigo) ligt op het dak van Banyan Tree, en telt 61 verdiepingen. Het uitzicht is geweldig.

Absolute Bangkok, 23/51 Zone F, Royal City Avenue, aan het einde van Thanon Petchaburi, tel. 02-203 06 69. De bar heeft drie verdiepingen en is een van de beste en hipste bars voor diegenen die willen drinken en tegelijkertijd dansen. Absolute Bangkok ligt ten noordoosten van Sukhumvit.

Q Bar, 34 Sukhumvit, Soi 11, tel 02-252 32 74. Zeer trendy, donker en met professioneel barpersoneel. Een reïncarnatie van een beroemde club in Saigon met dezelfde naam, hoewel het lijkt alsof de inrichting uit New York komt. Hier komen de wereldsterren wanneer ze Bangkok bezoeken, dus houd uw ogen open. In het weekend is de entree 500 baht. Bij deze prijs zijn twee drankjes inbegrepen.

Club, rechts van Khao San Road , tel. 02-629 10 10. Hier gaan jonge Thai naar toe, en je vindt hier slechts weinig westerlingen, hoewel deze club aan de Khao San Road ligt. Gemengde muziek, variërend van de laatste hits tot populaire Thaise muziek. Meerdere verdiepingen.

Kaart van Bangkok

Header
Subject
Body
Footer