Laatste zoekopdracht voor vluchten

Nieuwsbrief

Bangkok in het kort

Vervoer in Bangkok

Bangkok

Zowel de skytrain als de metro in Bangkok zijn moderne, snelle transportmiddelen waarmee je op een behaaglijke manier, met airconditioning, reist en waarmee je het hysterische straatverkeer kunt ontwijken. Een andere aantrekkelijke manier om door Bangkok te reizen, is via een boot over de rivier.

Er wordt beweerd dat Bangkok het intensiefste verkeer ter wereld heeft en het kan heerlijk zijn om dat te vermijden, ook al is de bus een zeer goedkope manier van reizen. Er zijn veel nieuwe bussen met airconditioning die niet overvol zijn. Ook de taxi is een zeer goedkoop vervoermiddel, maar neem alleen taxi's met een taximeter en vermijd de spitsuren tussen 7-10 en 15-20 uur.

Wanneer het erg druk is, reist u vaak sneller met het beroemdste vervoermiddel in Bangkok, de driewielige motortaxi, de tuktuk. Dit is echter ook het duurste alternatief en u krijgt op deze manier veel uitlaatgassen binnen.   

"Hua lamphong" betekent "grote luidspreker" in het Thai en is een naam die goed bij het centraal station van Bangkok past. Dit is een locatie met een wirwar aan treinen en reizigers gelegen aan de rivier, en in de buurt van Chinatown en de tempel Wat Traimit.

Geweldige hoteldeals alleen voor u

Kaart van Bangkok

Header
Subject
Body
Footer